Погребална агенция Хронос София

 „Може да имаме няколко погребения днес, но не забравяйте, че семействата, на които служим, имат само едно.“

През годините, вече второ поколение тази проста сентенция се превърна във водещ принцип за нашата погребална агенция. Стараем се да предоставяме широк спектър от услуги, за да отговорим на специфините нужди на нашите клиенти. Само чрез предоставяне на качествено обслужване на разумни цени ние сме в състояние да отговорим на визията на нашия на погребален дом, а именно да покажем грижа, уважение и професионализъм в най-трудните моменти. С внимание към всеки детайл, опитният ни пресонал е до вас, за да даде напътствия, човещина и лично отношение по организацията на изпращането на вашите  близки.

Вярваме в това, че отношението е най-важно, затова се стараем да се отнасяме към нашите клиенти така, както бихме искали да се отнасят към нас. Разбирането, че семейството ви е уникално е от значение за нашия ангажимент да изпълним вашите желания и изисквания, каквито и да са те.

Нашата погребална агенция Хронос ще Ви помогне да изпратите достойно вашите близки. В страданието и тежкият момент, погребалният ни дом е и вашият дом. За нас е важно да сме честни и откровени и се стараем да предоставим професионалните си грижи с възможно най-добро качество. Ние сме на едно телефонно обаждане.

Организация на погребална агенция Хронос

Ние ще сме до Вас през целия процес по избор на подходящите траурни услуги и стоки

hronos-funeral.pic4

01. Вие избирате

Обадете се на нашя специализиран екип, за да ви помогне в избора на траурни стоки и услуги.

hronos-funeral.pic3

02. Извозване

Ние ще извозим тленните останки на починалия по всяко време на денонощието.

hronos-funeral.pic

03. Смъртен акт

Ние ще извадим смъртен акт и ще подготвим всички необходими документи.

hronos-funeral.pic1

04. Кремация

Ние ще приемем урната с праха, като след това ще Ви я предадем, лично или по куриер.